MIN BILDSTIL

Min bilstil kan beskrivas som ljus & levande. Jag fotograferar mest utomhus i det naturliga ljuset, men när det är dåligt väder eller på vintern när man inte har lika många ljusa timmar på dygnet, har jag även en studio som jag riggar upp hemma i vardagsrummet. Jag älskar att fånga naturliga ögonblick som har någonting att förmedla där människan är i fokus. Oftast är det glädje, lycka & kärlek som fastnar på mina bilder!


Jag fotograferar med en professionell fullformatskamera från Canon & ljusstarka objektiv. Studioblixtarna kommer från Elinchrom.


ATT FUNDERA ÖVER

Vilken typ av bilder är du/ni ute efter? Passar min bildstil era önskemål? Hur många ska fotograferas? Skriv gärna åldern på era barn. Inne- eller utomhusfotografering? Önskemål om plats? Om ni har någon inspirationsbild, får ni gärna ta med det.


KLÄDER

Jag rekommenderar kläder i ljusa, neutrala färger och utan stora tryck eller mönster (T.ex. KappAhl's Newbie). Undvik även smalrandigt, då det bildar konstiga mönster. Om det är grupp/familjebilder brukar jag rekommendera att man väljer kläder i samma färgskala för att få så bra bilder som möjligt. Kanske ni vill ha med något ombyte?


BARN / BABY

Jag bokar alltid in lite extra tid för små barn/bebisar så det finns möjlighet att ta det lugnt och ta pauser. Självklart är det en fördel om barnet är mätt och utvilat, för att göra fotograferingen till en positiv och minnesvärd upplevelse. Ta gärna med en favoritleksak. Mutor är alltid bra!


REKVISITA

Ta en titt bland min rekvisita. Kanske finns där något ni vill använda? Har ni någon egen rekvisita, går det givetvis bra att ta med den också!

Studiobakgrunder ni kan välja mellan: Vit & svart. Små bebisar kan även fotas mot fina plädar i färgerna vit, blå, röd & gråsvart. Trägolv finns också!


APPTIPS

Vill ni visa upp hela bilden på Instagram, rekommenderar jag appen Whitagram!


TIPS VID FRAMKALLNING

* Framkalla gärna på qpix.se för bästa kvalité! Ni kan även framkalla hos mig! Priser hittar ni här!

* Använd fullformat-filerna

* Välj INTE autokorrigeringen / välj "Rör inte min bild", så att inte redigeringen förstörs!