Jag har följt Johannas arbete i några år. Hennes kvalitativa arbete har blivit ett signum. Bilderna håller samma höga klass som en professionell fotograf från en etablerad bildbyrå. Men det är inte bara kvalitetén som talar sitt språk. Känslan för att fånga ögonblicket och det naturliga ljuset är oöverträffad och jag själv avundas förmågan hon har att tala med sina bilder.

Bli nöjd, bli förvånad... Anlita fotograf Johanna nu!


Fotograf Peter Igelhammar


En mycket kompetent fotograf!


Lars Albinsson


Johanna har fotat mig som gravid, min lilla tjej när hon var 1 mån, 4 mån och mina stora barn och bilderna är helt fantastiska! Finaste bilderna ever!Sofie Sjöberg


Johanna är proffsig och har ett bra bemötande. Bra öga för detaljerna.

Har varit väldigt nöjd med korten hon tagit på mina barn!


Sofie Ludvigsson


Vi hade Johanna som fotograf på vårat bröllop och vi är jätteglada för bilderna hon tog! Hon är väldigt duktig och bra på det hon gör

och om vi någonsin behöver en fotograf igen, är det henne vi kommer anlita!


Linda & Christian


Tack Johanna för ALLA dom fina bilderna på vår son! Dom blev jätte bra, precis som vi tänkt!!! Kan verkligen rekommendera dig till alla!


Anneli, Henrik & Felix


En kanon fotograf när det gällde barnfotografering av vår son.

Johanna fångade ögonblicken på ett fint sätt och bilderna blev underbara!


Amanda & Richard


Har otroligt vackra bröllopsbilder tagna av Johanna & hon har även förevigat det finaste vi har, våran Lovisa!

Är helnöjd & återkommer gärna många gånger!


Cecilia Jonsson


Vill du också ge ett omdöme?

Gå in på min Facebooksida "Fotograf Johanna Andersson" & skriv en recension!

Har du/ni inte Facebook, går det bra att maila till  fotograf-johanna@hotmail.seProffsig, effektiv, fokuserad och mycket trevlig.

Kan varmt rekommendera Johanna!


Caisa Reis


STORT TACK för alla fina fotona och ett proffsigt jobb hela vägen från första kontakt till superfint paket vid leverans. TACK än en gång!


Familjen Chappatte Jonsson


Jag & Robin invaderade studion med våra 4 chihuahuaor, varav 2 är valpar. Johannas första hundfotografering i studio och det gick snabbt, enkelt & verkligen superbra! Rekomenderas varmt!


Martina Kriborg


Superstort tack för alla fina bilder du tagit på våra barn

Du är så duktig Johanna!


Charlotte Andersson


Vi fick nys om Johanna på en gemensam bekants bröllop. Sen ca ett år efter bröllopet var jag höggravid och jag och min sambo ville föreviga detta minne. Så jag tog kontakt med Johanna och frågade om hon var intresserad och det var hon! :) Vi blev sååå enormt nöjda och glada för bilderna. De pryder nu våra väggar i lägenheten. Vid framtida fotograferingar så kommer vi vilja ha Johannas hjälp igen!

Kan varmt rekommendera henne!


Malin, Ola & Noah


Johanna fotograferade vårt bröllop. Vi är väldigt nöjda med korten! Johanna är väldigt duktig på det hon gör och fångar upp minnesvärda ögonblick!

Kan tänka oss att låta henne ta kort på familjen sen.


Janet & Tommy


Vi känner Johanna privat, så hon var given när vi skulle ha dotterns dop.  Vi visste lite hur hon tänkte med sina kort, tanken bakom. Det underlättade också att veta att hon inte bara prioriterade oss, utan att hon fånga alla ögonblick på fotona. Vi har minnen från  kyrkan, maten, människorna, skratten. Allt! Vi har en familjefotografering inbokad i sommar som vi ser väldigt mycket fram emot! Vi är otroligt nöjda med Johanna och rekommenderar henne verkligen!


Emma, Markus & Kira